Mestarien liiga palaa vetokuitille tällä viikolla. Tiistaina ja keskiviikkona pelataan neljäs lohkovaiheen kierros ja spekulaatiot matseista on aloitettu heti, kun viikonlopun sarjamatseista on toettu.

Peliyhtiö haluaa elää kanssasi jalkapallon juhlassa, sillä uudet asiakkaat saavat 25 euron ilmaisen livevedon viikon Mestarien Liigan peleihin! Lisäksi tarjolla on ensitalletusbonus vain 1x kierrätysvaatimuksella.

Käytännössä tämä tarkoittaa seuraavaa: Talleta uutena asiakkaana ille 20-25€ ja saat talletuksen tuplana sekä 25€ arvoisen live-vedon. Esimerkiksi 20€ talletuksella saat näin 40€ pelirahaa sekä 25€ arvoisen live-vedon.

Tarjous on voimassa vain keskiviikkoon klo 22.00 asti. Alapuolella on tarkat ohjeet, miten lunastat tarjouksen!

Lunasta in tarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Talleta 20€-25€ ja saat talletuksen tuplana.
  3. Lyö vähintään 1 euron veto, jossa on vähintään yksi kohde Mestarien liigasta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Saat heti 25 euron ilmaisen livevedon Mestarien liigaan!

Miksi katsoa Mestarien liigaa tällä viikolla?

Mestarien liigan lohkovaihetta on pelattu nyt kolme kierrosta ja lohkoissa on jo selkeät trendit havaittavissa: menestyjät ja häviäjät alkavat erottua toisistaan. Mutta vielä on kolme kierrosta jäljellä, eli kaikki on mahdollista.

Mestarien liiga on jalkapallon ja vedonlyönnin ehdotonta eliittiä. Livevedoilla nostat jännityksen vielä korkeampiin sfääreihin, joten älä epäröi tarttua tähän tarjoukseen – edut ovat kovaa luokkaa! Tiistainen Chelsea – Ajax on klassinen esimerkki Mestarien liigan huippuottelusta. Ajax hakee revanssia viime kierroksen kotitappionsa jälkeen varmasti sata lasissa.

Keskiviikkona puolestaan on mielenkiintoista nähdä, miten Juventus sopeutuu Moskovan hyisiin olosuhteisiin, kun paikallinen Lokomotiv isännöi Vanhaa Rouvaa. Real Madrid on puolestaan tosipaikan edessä vierasottelussa Galatasarayta vastaan – nyt olisi pisteitä kairattava keinolla millä hyvänsä.

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 04.11. 11:00 CET – 06.11. 21:00 CET uusille Suomessa asuville asiakkaille, jotka avaavat pelitilin kampanja-aikana. Lyö vähintään 1 € panoksella veto, jossa on vähintään yksi kohde Mestarien liigasta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Ilmainen liveveto on voimassa keskiviikon 6.11. Mestarien liigan livekohteiden sulkeutumiseen saakka. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi ilman kierrätysehtoja. Mikäli teet vähintään 20 euron talletuksen, voit lunastaa myös normaalin tervetulopaketin josta saat 100% talletusbonuksen vain 1x kierrätysvaatimuksella.