Manchester United joutuu tänään, torstaina, pelaamaan jo kauden 11. ottelunsa ilman ykköstähteään, keskikenttäpelaaja Paul Pogbaa, joka kuntouttaa vielä nilkkaansa.

Pogba, 26, ehti jo kertaalleen toipua jonkinasteiseen pelikuntoon, mutta hän palasi pian sairastuvalle vamman otettua takapakkia. Hän on pelannut tällä kaudella vasta kuusi ottelua.

Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær kertoi keskiviikkona lehdistötilaisuudessa, että Pogban odotetaan palaavan tositoimiin joulukuun alussa.

Joukkueen kapteenin Ashley Youngin mukaan Unitedista löytyy kykeneväisiä korvaajia ranskalaistähdelle.

– Tässä joukkueessa on monia pelaajia, jotka voivat pelata niillä paikoilla. Joukkueessamme käydään mahtavaa kilpailua pelipaikoista, kommentoi Young Goalin mukaan kysyttäessä Pogbasta.

– Kaikkien on oltava varpaillaan 24/7 ja annettava itsestään sata prosenttia harjoituksissa.

Ashley Young on toiminut tällä kaudella Manchester Unitedin kapteenina. Kuva: Getty Images

– Tietysti se on pettymys, kun Paulin kaltainen pelaaja puuttuu, mutta jätkät ovat pelanneet niillä paikoilla ja suoriutuneet fantastisen hyvin. Siitä tulee mahtavaa, kun hän palaa harjoituksiin, mutta kuten sanoin, paikoista käydään kilpailua.

Manchester United isännöi tänään Eurooppa-liigassa serbialaista Partizania kello 22.00 alkavassa ottelussa. Voitolla United varmistaisi jatkopaikkansa lohkovaiheesta.

Varmaa voittoa Unitedille ei missään nimessä voi etukäteen julistaa, sillä joukkueen tulokset ja peliesitykset ovat ailahdelleet läpi kauden. Viime viikkoina näytti jo hetken hyvältä tulosten valossa, kun United voitti kolme ottelua vieraskentällä putkeen, mutta viime viikonloppuna tuli 0-1-tappio Bournemouthille vaisun esityksen seurauksena.

– Kaikilla on oikeus mielipiteeseen, mutta minä tiedän, mitä olen nähnyt joka päivä treenikentällä, sanoi Young.

– Kausi ei ole sujunut niin hyvin kuin haluaisimme. Kuten manageri sanoi, meillä oli pieni putki päällä ennen tappiota Bournemouthille, mutta se ei vaimenna meitä.

– Meillä on nyt edessä iso peli ja voimme varmistaa jatkopaikan. Lisäksi meillä on tulossa on pelejä, jotka ovat mielestämme voitettavissa. Tästä ottelusta voimme aloittaa uuden putken ja napata pisteet mukaan.