Se on enää pienestä kiinni! Huuhkajien EM-kisapaikka varmistuuvoitolla Liechtensteinista. Peliyhtiö elää mukana Huuhkajien kisapaikan metsästyksessä: jos uutena asiakkaana lyöt vähintään 1 euron ennakkovedon Suomen voitosta ja Suomi voittaa, saat normaalin voittosi lisäksi 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Suomen voitto siis tietää sinulle puristeltavaa EM-kisojen avauksessa: voit saada ainoastaan 1€ panoksella taskuusi päräyttävän livevedon, jonka voit käyttää Huuhkajien EM 2020 -avausottelussa.

Lunasta in tarjous näin:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Kannusta Suomi voittoon perjantaina!

Huuhkajat on kahdeksan ottelun jälkeen lohkossaan kakkosena ja ero seuraaviin joukkueisiin on viisi pistettä. Niinpä yksi voitto jäljellä olevista otteluista riittää varmistamaan kisapaikan. Suomessa on nousemassa ennennäkemätön kisakuume ja perjantaina kaikki urheilun ystävät kokoontuvat jännittämään Huuhkajien peliä.

Teemu Pukki ei ole päässyt viime aikoina maalien makuun Valioliigassa, mutta viime karsintaottelussa taitava kärkimiehemme osui Armenian verkkoon kahdesti. Markku Kanerva nimeää varmasti Pukin avauskokoonpanoon. Kanerva joutuu vielä ratkomaan parhaan mahdollisen kokoonpanon saatavilla olevista pelaajista.

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa ottelun alkuun asti perjantaina 15.11. klo 19:00. Tarjous on suunnattu uusille asiakkaille. Tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja in normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Lyö vähintään 1 € panoksella ennakkoveto Suomen 1×2-voitosta Liechtensteinia vastaan. Saat heti palkintoihin oikeuttavan vedon lyötyäsi 10 ilmaiskierrosta Hugo Goal -kolikkopeliin. Suomen voittaessa saat 50 € ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen jalkapallon EM-kisojen otteluun. Katso tarkemmat ehdot ja säännöt kampanjasivulta.