Kosovo isännöi sunnuntaina Englantia EM-karsinnoissa.

Kosovo ei pääse karsintalohkostaan suoraan EM-kisoihin, mutta on mukana pudotuspeleissä. Englanti on sen sijaan varmistanut jo paikkansa EM-kisoissa.

Kosovon päävalmentaja Bernard Challandes kehui vuolaasti sunnuntaista vastustajaansa lehdistölle. Challandesin mukaan kyseessä on Euroopan paras maajoukkue.

– Tämä ottelu on meille loistava mahdollisuus ja samalla haaste pelata yhtä maailman parasta maajoukkuetta vastaan. Mielestäni Englanti on tällä hetkellä jopa koko Euroopan paras maajoukkue. He ovat tehneet enemmän maaleja kuin kukaan muu, se on ihan uskomatonta, Challandes totesi luetellessaan Englannin maalimääriä.

Raheem Sterling on todennäköisesti Englannin avauskokoonpanossa. Sterling pudotettiin Montenegro-ottelun kokoonpanosta otettuaan yhteen Joe Gomezin kanssa.

– Meille hänen pelaaminen ei ole hyvä uutinen. Se on oikeastaan tuplasti pahempi uutinen, koska hän on yksi maailman parhaista pelipaikallaan ja olimme ongelmissa hänen kanssaan ensimmäisessä ottelussamme. Toiseksi luulen Sterlingin näyttävän hyvää asennetta tässä ottelussa, jolloin hän on vielä parempi, Challandes kertoi.

– Paras tapa hänen pysäyttämiseksi on murtaa hänen jalkansa. Se ei ole kuitenkaan meidän tapaistamme. Olemme liian kilttejä, Challandes nauroi.