Ykkösliigan AFC Wimbledonissa pelaava suomalaishyökkääjä Marcus Forss on valittu English Football Leaguen, eli EFL:n (2.-4. sarjataso), lokakuun nuoreksi pelaajaksi.

Brentfordista täksi kaudeksi Wimbledoniin lainattu Forss, 20, pelasi lokakuussa neljä ottelua ja teki niissä yhteensä neljä maalia. Osumiin sisältyy hattutemppu 4-1-voitossa Southend Unitedia vastaan.

– Tämä tuntuu todella hyvältä, kommentoi Forss vastaanottaessaan palkinnon.

– Olen tehnyt todella kovaa töitä, kuten joukkueemmekin, ja tämä palkinto osoittaa, että myös joukkueemme on pärjännyt todella hyvin.

– Punaista korttia (Bristol Roversia vastaan) lukuun ottamatta tämä lainapesti on sujunut osaltani fantastisesti. Se hattutemppu oli luultavasti urani kohokohta tähän mennessä.

– Minut kutsuttiin Suomen (alle 21-vuotiaiden) joukkueeseen, mutta keskustelin managerin kanssa ja päätin jäädä tänne auttamaan joukkuetta. Se päätös selkeästi kannatti. Saimme silloin massiiviset kolme pistettä.

EFL

@EFL
.@AFCWimbledon striker @mforss_ talks about his season so far and his ultimate ambition of playing for his country after winning the #EFL Young Player of the Month for October!

po.st/ForssYPOTM

#YPOTM | #AFCW