Liverpoolin päävalmentaja Jürgen Klopp on paljastanut FIFA:n haastattelussa, minkä seuran stadionia hän vihaa eniten.

Saksaismanagerin mukaan kyseinen on stadion on Sánchez Pizjuán, joka toimii La Ligassa pelaavan Sevillan kotikenttänä. Klopp käynyt kyseisellä stadionilla Mainz 05:n, Borussia Dortmundin sekä Liverpoolin kanssa, eikä hän ole koskaan poistunut voiton kanssa.

– Stadion, jossa vihaan eniten pelaamista, on Sevillan sen tunnelman vuoksi. Ja tämä on kohteliaisuus, Klopp totesi.

Sevillasta on muodostunut vuosien varrella melkoinen painajainen Kloppille. Hän on kohdannut valmentajana espanjalaisjoukkueen seitsemästi ja tuloksena on ollut kolme tappiota sekä neljä tasapeliä. Lähimpänä voittoa hän ollut Liverpoolin kanssa, kun joukkue johti Sevillaa puoliajalla 3-0, mutta lopulta ottelu päättyi 3-3-tasapeliin.