Chelsean ranskalaishyökkääjän Olivier Giroud’n uskotaan olevan Italian Serie A:n jättiseuran Inter Milanin valmentajan Antonio Conten ostoslistalla. Conte haluaa enemmän vaihtoehtoja hyökkäyspäähän, varsinkin nyt kun Manchester Unitedin riveistä tullut lainapelaaja Alexis Sánchez on useita kuukausia sivussa loukkaantumisen takia.

Giroud on tuttu mies Contelle, sillä kaksikko oli samaan aikaan Chelseassa.

Siirto olisi Giroud’lle toivottu, sillä hän tarvitsee peliaikaa lunastaakseen paikan Ranskan EM-kisajoukkueeseen ensi kesäksi. Kuluvalla kaudella 33-vuotias pelaaja on esiintynyt Chelsean paidassa vain kuudessa pelissä kaikissa kilpailuissa ja viimeistellyt yhden maalin.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Giroud’n siirron edellä on kuitenkin kaksi asiaa, jotka ovat muodostuneet ongelmaksi.

Ensimmäinen niistä on Giroud’n palkkavaatimus. Tällä hetkellä Giroud ansaitsee Gazzettan mukaan noin kahdeksan miljoonaa euroa Chelsean riveissä. Interissä luvassa ei ole yhtä muhkeaa tilipussia.

Toinen pulmaksi muodostunut seikka on Interin Giroud’lle tarjoaman sopimuksen pituus. Inter tarjoaa ranskalaiselle 1,5 vuoden pituista sopimusta, mutta hyökkääjä itse haluaisi pidemmän, vuoteen 2022 ulottuvan pahvin.