Tottenhamin päävalmentajaksi nimetyn José Mourinhon valmennustiimiin tuli isoja muutoksia verrattuna hänen aiempiin pesteihin. Portugalilaisluotsin oikeana kätenä on ollut pitkään Rui Faria, mutta hän toimii tällä hetkelle qatarilaisen Al-Duhalin päävalmentajana.

Farian Mourinhon apuvalmentajana korvaa vasta 29-vuotias João Sacramento. Monissa yhteyksissä hänen ikäistään ei enää pidetä nuorena, mutta huipputason valmentajaksi kyseessä on todella nuori henkilö.

Sacramento saattaa olla tuttu joillekin jalkapalloa tarkasti seuraaville henkilöille muun muassa Ranskasta. Viimeisimpänä hän on työskennellyt pitkään Lillessä apuvalmentajana muun muassa nykyään Leedsiä valmentavan Marcelo Bielsan alaisuudessa. Sitä ennen hän oli AS Monacossa Leonardo Jardimin ja Claudio Ranierin tiimeissä.

Mourinhon ryhmään hän päätyi Luis Camposin kautta. Kun Mourinho oli Real Madridin päävalmentaja, oli Campos seuran pelaajatarkkailija ja kaksikko ystävystyi. Tämän jälkeen Campos on toiminut AS Monacon teknisenä neuvonantajana ja Lillen urheilutoimenjohtajana. Sacramento on siis pitkään ollut hänen alaisuudessa.

Nyt Campos toimi välikätenä sille, että Mourinho ja Sacramento löysivät toisensa.