Tottenhamiin vuosien varrella yhdistetty Leicester-puolustaja Ricardo Pereira on kommentoinut mahdollista siirtoaan Pohjois-Lontooseen José Mourinhon saavuttua seuran peräsimeen.

Tottenham on ollut jo pidemmän aikaa kiinnostunut Pereirasta, joka siirtyi Portosta Leicesteriin kesällä 2018. Tottenham ja Porto neuvottelivat Pereiran siirrosta, mutta Daniel Levy ei suostunut maksamaan hänestä pyydettyä 25 miljoonan euron siirtosummaa.

Mourinhon otettua viime viikolla ohjat Tottenhamin miehistöstä, siirtohuhut Pereiran ympärillä ovat nostaneet päätään. 26-vuotiaan laitapuolustajan mukaan Mourinhoa ehdittiin jo ikävöidä jalkapallon parissa, mutta siirtopuheista hän ei ollut vielä kuullut mitään.

– Tottakai, häntä (Mourinhoa) on ikävöity! Hän on yksi maailman parhaista valmentajista. Se on aina hyvä asia meille portugalilaisille päästä töihin täällä Englannissa, Pereira kertoi portugalilaislehti Recordille Sport Witnessin mukaan.

– Hän on yksi portugalilaisen jalkapallon isoista nimistä. Nyt hän pystyy näyttämään arvonsa jälleen kerran, hän tulee nousemaan takaisin valokeilaan. Sarja on hyvin tasaväkinen, koska piste-ero 14. ja 5. sijan välillä on hyvin pieni. Hänellä on enemmän kuin tarpeeksi aikaa menestyä.

– Nämä [siirtohuhut] ovat uutisia minulle, Pereira sanoi nauraen.

– En seuraa englantilaista lehdistöä, välitän enemmän Portugalin mediasta. En tiedä mitään! Juuri nyt, pysyn aloillani. Tunnen oloni hyväksi täällä, enkä mieti mitään muuta kuin Leicesteriä. Onneksi, joukkueella on mennyt todella hyvin.

Leicester on 13 ottelukierroksen jälkeen sarjataulukon toisella sijalla, kahdeksan pisteen päässä Liverpoolista.