Wolverhampton ja keskikenttäpelaaja João Moutinho ovat solmineet kesään 2022 ulottuvan jatkosopimuksen. Hänen vanha sopimuksensa olisi päättynyt tämän kauden jälkeen.

Portugalin maajoukkuepelaaja Moutinho, 33, siirtyi Wolverhamptoniin ennen viime kautta ranskalaisesta AS Monacosta ja on esiintynyt sen jälkeen Wolvesin jokaisessa sarjapelissä. Wolverhamptonin kannattajat palkitsivat hänet viime toukokuussa kannattajien vuoden pelaajan palkinnolla.

Moutinho allekirjoitti jatkosopimuksensa eilen, lauantaina, ja teki myöhemmin samana päivänä upean maalin vapaapotkusta, kun Wolverhampton voitti Bournemouthin 2-1 Valioliigassa.

– Tämä on mahtava uutinen. Kaikki ovat nähneet sinä aikana, kun hän on ollut täällä, että hän on huippupelaaja. Kentällä hän esittää huippusuorituksia ja sen ulkopuolella hän on huippuammattilainen. Hänellä on uskomaton mentaliteetti ja hän on tehnyt todella ison vaiktukseen kaikkiin tässä seurassa, kommentoi Wolverhamptonin urheilutoimenjohtaja Kevin Thelwell seuran tiedotteessa.

– Hän on ollut pitkälti käytettävissä lähes jokaisissa harjoituksissa ja jokaisessa ottelussa, eikä hän ole osoittanut merkkejä hidastumisesta. Olemme iloisia siitä, että hän on päättänyt sitoutua tänne ja me odotamme näkevämme useita samanlaisia suorituksia kuin tänään näimme.

Moutinho sanoi, että jatkosopimuksen allekirjoittaminen oli todella helppo päätös.

– Teimme viime kaudella mahtavaa työtä ja tällä kaudella pyrimme parempaan. Niin me aiomme tehdä, ja minä yritän sataprosenttisesti auttaa tätä seuraa kehittymään.

– Minulla on todella hyvä olo. Voitimme tänään tärkeän pelin ja allekirjoitin uuden sopimuksen.

Wolves

@Wolves
João Moutinho has signed a new deal with Wolves that will keep him at Molineux until 2022!

#João2022