Teemu Pukin edustama Norwich nappasi kauden ensimmäisen vierasvoittonsa liigakentillä, kun se nujersi Evertonin 2–0 lauantaina Goodison Parkilla.

Yksi voiton avaimista oli toppari Christoph Zimmermannin paluu puolustuslinjaan. Norwichin alakerta on ollut syyskaudella pahasti varamiehinen loukkaantumisten takia, mutta nyt Zimmermann ja Ben Godfrey olivat täyttä rautaa.

– En halua kehua häntä liikaa, koska hän saa paljon kehuja medialta ja faneilta. Hän on uskomaton sankari, mutta Christoph on luonteeltaan sen tyyppinen, että hän osaa suhtautua siihen. Hän ei koskaan anna jalkojensa nousta maan pinnalta. Christoph ansaitsee olla valokeilassa, koska hän teki niin kovasti töitä palatakseen viikkoja ennen arvioitua päivämäärää. Hän on massiivinen meidän joukkueellemme, manageri Daniel Farke kommentoi.

– Se ei ole sattumaa, että pidimme nollan tai hän oli isossa roolissa viime kauden saavutuksistamme.

Farke muistutti, että Norwich on joutunut tulemaan toimeen myös ilman kapteeni Grant Hanleytä ja kokenutta Timm Klosea.

– Puolustuspään loukkaantumiset olivat minulle massiivinen ongelma, mutta siitä ei voi liikaa puhua julkisesti, koska on pidettävä huoli siitä, että pelaajat jatkavat suorittamistaan, ja heille on annettava luottamusta. He eivät ole typeriä.

Pukin kuiva kausi Englannin kentillä sai jatkoa, mutta hän antoi mainion syötön Todd Cantwellin viimeistelemään avausmaaliin.

Lähde: PinkUn