Braga ja Wolverhampton tasasivat pisteet Portugalissa pelatussa Eurooppa-liigan lohkovaiheen viidennen kierroksen ottelussa. Samalla molemmat varmistivat jatkopaikkansa lohkosta. Ottelu päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen lukemiin 3-3.

Ricardo Horta vei kotijoukkueen johtoon jo ottelun kuudennella minuutilla. Vieraat tulivat kuitenkin tasoihin 14. minuutilla Raúl Jiménezin maalilla. Wolves teki ensimmäisellä jaksolla vielä kaksi osumaa, kun Matt Doherty ja Adama Traoré iskivät maalin mieheen.

Braga onnistui kuitenkin toisella jaksolla nousemaan tasoihin Paulinhon ja Fransérgion maaleilla.

Braga matkustaa lohkovaiheen viimeisessä kamppailussa Slovan Bratislavan vieraaksi. Wolves puolestaan kohtaa Besiktasin.