Arsenalin ex-keskikenttämies Ray Parlour kommentoi perjantai-aamun Alan Brazil Sports Breakfastissa vähemmän yllättäen aihetta nimeltä Unai Emery.

Talksport-kommentaattori uskoo, että espanjalaisvalmentajan päivät – jopa tunnit – joukkueen ruorissa ovat luetut.

– En usko, että hän on penkin edessä enää sunnuntaina. Luulen että seuran on tehtävä se iso päätös. (Urheilutoimenjohtaja) Edun ja muun johtajiston on katsottava, onko valmentaja todella menettänyt asemansa joukkueen pukuhuoneessa.

Vähintään joka toinen selostaja tai aiheesta kirjoitteleva tuntuu ”tietävän” ettei Arsenalin edustusryhmä enää luota päävalmentajaansa. Toisin kuin jotkut muut seuran entiset pelaajat kommenteissaan, Parlour muistuttaa, ettei todellisuudessa tiedä asian kaikkia puolia.

– Minä en ole paikan päällä päivittäin, toisin kuin vastuussa olevat henkilöt. Jos pukukoppi on menetetty, päätöksen on tapahduttava tänään.

Alan Brazil tenttaa vakiovierastaan tämän suosikista Emeryn mahdolliseksi seuraajaksi. Vanhat pelikaverit nousevat esiin.

Freddie Ljungberg on tietysti siellä (apuvalmentajana). Varmasti he tutkivat vaihtoehtoja. Wolvesin valmentaja (Nuno Espirito Santo) on mainittu. En tiedä, mikä on Mauricio Pochettinon tilanne. En ole varma, olisiko Eddie Howe oikea henkilö tehtävään, vaikka onkin hoitanut homman Bournemouthissa loistavasti. Olen aina ollut sitä mieltä, että Patrick Vieira on yksi, jota pitäisi harkita. Hänen kohdallaan on riskinsä, mutta niin on kaikkien kanssa.