West Ham yllätti Chelsean lauantaina Lontoon paikallisottelussa hakemalla vieraspisteet lukemin 0-1. Voitto oli joukkueelle ensimmäinen Stamford Bridgellä peräti 17 vuoteen.

Vieraiden maalilla debytoi ottelussa 33-vuotias David Martin. Martin siirtyi West Hamiin viime kesänä ilmaisella siirrolla Millwallista. Hänen isänsä Alvin Martin on entinen West Hamin puolustaja, joka edusti Hammersia peräti 20 vuotta (1976-1996).

– En voi uskoa tätä todeksi. Olen pelannut kohtalaisen uran, olen pelannut jonkin verran otteluita, mutta se ei ollut valmistanut minua vielä tällaiseen otteluun, Martin kertoi Sky Sportsille.

– Minulla oli vaikeuksia syödä kahtena päivänä ennen ottelua. ”Cress” (Aaron Creswell, West Hamin puolustaja) nauroi minulle, koska en saanut syötyä aterioitani loppuun. Kun näin isäni ottelun jälkeen, itkimme molemmat. Emme puhuneet paljon, tämä on ihan fantastista, Martin jatkoi.

West Hamille voitto oli todella tärkeä, sillä sen alkukausi on ollut hankala. Voitto nosti joukkueen sarjataulukossa sijalle 13.