Arsenalin väliaikaisvalmentaja Fredrik Ljungberg aikoo keskustella laitahyökkääjä Nicolas Pépén kanssa tämän vireestä.

Norsunluurannikon maajoukkuepelaajasta tuli viime kesänä Arsenalin seurahistorian ennätyshankinta, kun hän siirtyi Lontooseen ranskalaisesta Lillestä, mutta Pépé, 24, ei ole vielä osoittanut, miksi hänestä maksettiin 80 miljoonaa euroa.

Pépé on ajoittain väläytellyt osaamistaan, mutta häneltä odotetaan enemmän. Valioliigassa hän on pelannut 12 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä yhden maalin (pilkusta) ja syöttänyt kaksi.

Arsenalista kenkää saanut manageri Unai Emery jätti Pépén penkille neljässä viimeisessä ottelussaan, eikä Ljungbergikään nähnyt norsunluurannikkolaiselle sunnuntaina käyttöä, kun Tykkimiehet pelasi Norwichin kanssa 2-2-tasapelin. Ljungberg antoi ennemmin peliaikaa nuorille Bukayo Sakalle ja Gabriel Martinellille ja sanoi tehneensä päätöksen sen perusteella, mitä on nähnyt harjoituksissa.

Ljungberg odottaa Pépén pääsevän ennemmin tai myöhemmin vauhtiin.

– Nico on todella, todella hyvä pelaaja, sanoi ruotsalaisluotsi FourFourTwon mukaan.

– Mutta välillä toisesta liigasta tuleva pelaaja tarvitsee aikaa sopeutua, kentällä ja sen ulkopuolella.

Fredrik Ljungberg oli ensimmäistä kertaa Arsenalin puikoissa viime viikonloppuna. Kuva: Getty Images

– Aion jutella Nicon kanssa. Tulemme keskustelemaan hieman asioista ja siitä, miltä hänestä tuntuu, koska hän on tärkeä pelaaja. Muuta en paljasta.

Ljungberg ei usko, että Pépé kärsii itseluottamuksen puutteesta.

– Uskon, että kyse on vain uudesta maasta ja uudesta pelitavasta. Aion keskustella hänen kanssa hieman siitä, mitä odotan ja miten haluan meidän pelaavan.

Arsenal isännöi tänään, torstaina, Valioliigan 15. kierroksen ottelussa Brightonia kello 22.15.