Massimiliano Allegri poistui Juventuksen peräsimestä keväällä.

Allegri ehti valmentaa torinolaisjättiä viiden vuoden ajan ja voitti jokaisella kaudellaan sarjamestaruuden. Allegri johdatti Juventuksen myös kahdesti Mestarien liigan finaaliin, mutta voittopokaali jäi nappaamatta kummallakin kerralla.

Allegria on yhdistetty mediassa Arsenalin uudeksi päävalmentajaksi. Sky Sportsin mukaan Allegri on yksi Arsenalin ehdokkaista Unai Emeryn korvaajaksi. Emery sai hiljattain potkut Arsenalin peräsimestä.

Allegrin kommenteista voi kuitenkin päätellä, ettei hän ole palaamassa kentän laidalle kesken kauden.

– En tiedä, voiko tätä kutsua sapattivuodeksi. Päätin Juventuksesta poistuttuani, että en valmenna tällä kaudella. Ensi kaudesta tulee osaltani tärkeä. On tärkeää, että olen valmis uuden haasteen edessä. En halua palata jalkapallon pariin ja tehdä huonoa työtä, kun olen ollut vuoden poissa näistä hommista, Allegri totesi ESPN:n haastattelussa.

Allegri kertoi samaisessa haastattelussa opiskelevansa aktiivisesti englantia. Arsenalin lisäksi Allegria on yhdistetty myös Manchester Unitedin peräsimeen, jos seura antaa potkut nykyiselle päävalmentajalleen Ole Gunnar Solskjaerille.