Valioliigaviikonloppu päättyi maalijuhliin, kun europelipaikoista taisteleva Wolves vieraili Brightonissa. Juhlat tosin kestivät vain 45 minuuttia.

Kaikki ottelun neljä maalia nähtiin ensimmäisellä puoliajalla, alle 20 minuutin sisällä. Vieraat siirtyivät ensin johtoon 28. peliminuutilla, kun Diogo Jota latasi pallon verkkoon Raúl Jiménezin alustuksesta. Meksikolaiskärki Jiménezistä tuli samalla Wolvesin valioliigahistorian tehokkain pelaaja.

30 - Raúl Jiménez has been directly involved in 30 Premier League goals for Wolves (19 goals, 11 assists); the joint-most of any player for the club, along with Kevin Doyle (30). Productive.

Brightonin vastaus tuli salamavauhtia, sillä isännät tekivät kaksi maalia vain 96 sekunnin sisällä. Ensin Neal Maupay esitteli erinomaista tekniikkaansa laukaisten suoraan pitkästä Dale Stephensin pystysyötöstä vasurilla pallon alanurkkaan.

Toinen maali oli puolestaan hyvän joukkuerakentelun tuotos. Aaron Mooy jakoi pallon Leandro Trossardille, ja tämä tarjoili maltillisesti keskustaan, josta Davy Pröpper puski maan kautta Brightonin johtoon. Osuma oli Pröpperin toinen Brightonin paidassa, ja ensimmäinen joukkueen kotistadionilla.

Davy Pröpper‘s first ever goal at the Amex 🇳🇱

Just his second in almost 90 games - both against sides from the midlands!

#BHAFC

Andy Naylor

@AndyNaylorBHAFC
Two goals in as many minutes for Brighton.
Propper's second in 89 appearances - and first at the Amex. #BHAFC
Almost 3-1. Mooy's angled drive just wide of the far post.

96 - There were just 96 seconds between Brighton equalising and taking the lead through Davy Pröpper's header. Reaction.

Pröpperin ilo maalistaan jäi kuitenkin lyhytaikaiseksi, sillä Wolvesin tasoitus syntyi hollantilaisen ikävästä harhasyötöstä. Maalintekijänä oli jälleen Jota, ja niin tauolle mentiin 2-2 -numeroissa.

Toisella puoliajalla maalihanat väännettiin kiinni, eikä tekopaikkojakaan syntynyt samaan tahtiin. Niinpä molemmat joukkueet kartuttivat pistesaldoaan tasan yhdellä pisteellä. Wolvesille peli oli jo kahdeksas peräkkäinen ilman tappiota, ja yhdestoista perättäinen, jos mukaan lasketaan vain valioliigaottelut.