Valencian entinen päävalmentaja Marcelino García Toral matkusti hiljattain Lontooseen tavatakseen Arsenalin seurajohdon. Lontoolaisjoukkue etsii uutta päävalmentajaa Unai Emeryn saamien potkujen jälkeen, ja espanjalaisluotsi Marcelino on yksi ehdokkaista.

Asiasta uutisoivan Cadena Copen mukaan muita ehdokkaita Arsenalin uudeksi päävalmentajaksi ovat jo aiemmin esiin nousseet nimet Massimiliano Allegri, Robert Moreno, Mikel Arteta ja Patrick Vieira.

Marcelino sai potkut Valencian peräsimestä syyskuussa siitä huolimatta, että joukkue oli voittanut keväällä ensimmäisen pokaalinsa, Copa del Reyssä eli Espanjan cupissa, 11 vuoteen.

Myös Goal-sivusto ja espanjalaislehti Marca väittävät Marcelinon olevan se mies, jonka Arsenal haluaa Emeryn korvaajaksi. Parhaillaan brittiseuraa luotsaa seuralegenda Fredrik Ljungberg, joka toimii väliaikaisena valmentajana. Aiemmin Ljungberg toimi Emeryn apumiehenä.

54-vuotias Marcelino on kokenut valmentaja, joka on luotsannut Espanjassa kahdella vuosikymmenellä myös Sporting Gijonin, Recreativo Huelvan, Racing Santanderin, Sevillan ja Villarrealin kaltaisia seuroja.