Mestarien liigan lohkovaihe päättyy tällä viikolla ja vetoyhtiö on mukana näissä mähinöissä tosimielellä: kun teet uutena asiakkaana 20€ talletuksen ja lyöt vähintään 1€ vedon mihin tahansa kohteeseen, saat välittömästi 50€ ilmaisen livevedon esim. Mestarien liigan peliin!

Tarjous on makea, sillä saat pikkutalletuksella reippaan livebetsin käytettäväksi keskiviikkoon 11.12. mennessä. Mestarien liigan seuraaminen on ihanaa kunnon liveveto taskussa, mutta voit toki käyttää ilmaisen livevetosi mihin tahansa kohteeseen.

Lunasta mahtitarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ ja tee vähintään 20€ talletus.
  2. Lyö vähintään yhden euron veto mihin tahansa kohteeseen, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ ilmaisen livevedon!

Mestarien liigan päätöskierroksella on isot panokset!

Mestarien liigan päätöskierroksella Valioliigajoukkueilla riittää pelattavaa. RB Salzburg – Liverpool on todella kova peli, sillä itävaltalaiset ovat osoittaneet luokkansa. Pool tarvitsee jatkopaikan varmistaakseen ottelusta vähintään tasapelin. Chelsea tarvitsee voiton ja vaikka vastassa on Lille, ei Mestarien liigassa ole ennakolta helppoja pelejä. Manchester City on jo varmistanut lohkovoittonsa ja voi matkata Zagrebiin hyvillä mielin.

Lunasta huippuetu lta ja elä täysillä mukana lohkovaiheen ratkaisuhetkissä!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 12.12. klo 00:59 asti. Tarjous on suunnattu uusille asiakkaille. Tämän tarjouksen lunastaneet asiakkaat eivät ole oikeutettuja n normaaliin vedonlyönnin tervetulotarjoukseen. Ollaksesi oikeutettu 50 € ilmaiseen livevetoon, sinun tulee tehdä vähintään 20 € kertatalletus kampanja-aikana ja lyödä vähintään 1 euron veto mihin tahansa vedonlyöntikohteeseen, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi. Ilmaisen livevedon voi käyttää mihin tahansa kohteisiin livevedonlyönnissä 12.12. klo 00:59 mennessä. Katso tarkemmat ehdot ja säännöt kampanjasivulta.