Arsenal pelaa Eurooppa-liigan ottelun alkaen kello 19.55 Suomen aikaa, Standard Liègen vieraana. Avauskokoonpanossa on odotetusti melko lailla muutoksia sitten ryhmän voittokantaan palauttaneen West Ham -ottelun.

Avauksessa näytön paikka on varmasti ainakin Alexandre Lacazettella, joka istui maanantain liigaottelun kokonaan penkillä. Nuoremmasta kaartista toppari Konstantinos Mavropanos, ja hyökkäyspään Emile Smith Rowe juoksevat kentälle myös ottelun alusta. Ironsin kaadossa isoa roolia näytelleet Pierre-Emerick Aubameyang ja Gabriel Martinelli aloittavat penkiltä.

Arsenal

@Arsenal
📋 Here's our team in Belgium tonight...

🇬🇷 @DMavropanos handed a start
🇫🇷 @MatteoGuendouzi returns to the XI
🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 @ReissNelson9 and @EmileSmithRowe both start
🇫🇷 @LacazetteAlex leads the line

🏆 #UEL

Arsenal johtaa lohkoa 10 pisteellään, mutta kakkosena vaaniva Eintracht Frankfurt on vain pisteen perässä. Gunnersin illan isännällä on koossa seitsemän pinnaa.