Arsenalin entinen laitapuolustaja Bacary Sagna lyttäsi lontoolaisseuran toiminnan Tykkimiesten hävittyä Manchester Citylle sunnuntaina 0-3.

Vuosina 2007-2014 Arsenalia edustanut Sagna, 36, sanoi jo ennen sunnuntain peliä, että lontoolaisseuraa johdetaan kuin ”sirkusta”. Ottelun jälkeen ranskalaispakki laittoi vielä isomman vaihteen silmään.

[readmore from=Arsenal]

Sagnan mukaan Arsenal teki virheen, kun se antoi potkut manageri Unai Emerylle ilman, että sillä oli korvaajaa valmiina. Edelliset viisi ottelua Tykkimiehiä on luotsannut väliaikaisvalmentaja Fredrik Ljungberg, jonka alaisuudessa joukkue on voittanut yhden pelin.

– Minusta saatavilla on ollut 12 pistettä, mutta he eivät ole niitä saaneet. Meillä on seuraomistajat, joita emme ikinä näe. Kukaan ei ikinä tiedä, mitä tulee tapahtumaan, kommentoi Sagna Daily Mailin mukaan.

– He hankkiutuivat eroon Unai Emerystä, mutta heillä ei ollut suunnitelmaa. Tämä on iso sotku.

Bacary Sagna pelasi Arsenalissa lähes 300 ottelua. Kuva: Getty Images

Sagnan mielestä Arsenalin on löydettävä uusi manageri pian. Hänen mielestään Napolista kenkää saanut Carlo Ancelotti voisi olla sopiva ehdokas.

– Häntä arvostetaan jalkapallomaailmassa ja hän voi tuoda tähän seuraan jotain.

– Hänellä on se italialainen kosketus, joten hän tekisi paljon töitä taktiset ja puolustukselliset asiat mielessä. Jotkut pelaajat tarvitsevat hieman rakkautta.