Manchester Cityn jalkapallojohtaja Txiki Begiristain innostui Mestarien liigan neljännesvälierien arvonnan tuloksesta, vaikka vastaan tuli Real Madrid, kilpailun 13-kertainen voittaja.

Oman alkulohkonsa voittanut City kohtaa Madridin vieraskentällä Espanjassa 26. helmikuuta ja isännöi Los Blancosia jälkimmäisessä osassa 17. maaliskuuta.

– Real Madrid on huippujoukkue, siitä ei ole epäilystäkään. Tästä tulee vaikea ottelupari, sillä Madrid on voittanut tämän kilpailun 13 kertaa. Se on tämän turnauksen historian menestyinein joukkue, kommentoi Begiristain Cityn tiedotteessa.

– Me tunnemme heidän historiansa tässä kilpailussa, vaikka he tulivatkin lohkossaan toiseksi. Mutta jos haluaa olla paras, pitää voittaa parhaat. Paras tapa aloittaa on Real Madrid.

– On aina mukavaa pelata Real Madridia vastaan ja pelata Bernabéulla. Menemme sinne innoissamme ja me tiedämme, mikä meitä odottaa.

OptaJoe

@OptaJoe
17 - No side has Pep Guardiola met more in his managerial career than Real Madrid, with the Spaniard winning nine, drawing four and losing four of his 17 previous meetings with them. Titans. #UCLDraw

– Myös he tuntevat meidät ja meidän managerimme, mutta on todella mukavaa mennä sinne,

City on Valioliigassa 14 pistettä perässä sarjakärki Liverpoolia, mutta Begiristainin mukaan manchesterilaisille on tärkeää pysytellä jokaisessa mahdollisessa mestaruustaistossa mahdollisimman pitkään.

– Meillä on aina mahdollisuus. Meillä on huippujoukkue. Yritämme saada pelaajia takaisin pelikuntoon helmikuuta varten, kun pelaamme ne kaksi peliä. Ja uskon, että meillä on myös mahdollisuus lyödä Real Madrid.

– Meidän on pysyttävä mukana kaikissa kilpailuissa. Jos pysymme kaikissa kilpailuissa, meillä on mahdollisuus voittaa jotain.

Liigacupin puolivälierävaiheessa Manchester City kohtaa Ykkösliigan Oxford Unitedin ja FA Cupissa se saa vastaansa Kakkosliigan Port Valen.