Liverpool pelaa huomenna, keskiviikkona, seurajoukkueiden MM-turnauksen välierässä meksikolaista Monterreyta vastaan ilman keskikenttäpelaaja Georginio Wijnaldumia.

Hollannin maajoukkuepelaaja Wijnaldum, 29, loukkasi takareittään viime viikonloppuna Valioliigan ottelussa Watfordia vastaan, mutta hän on matkustanut muun joukkueen mukana Qatariin. Keskiviikon ottelu tulee kuitenkin Wijnaldumille liian pian.

Toppari Virgil van Dijk ei ole harjoitellut Liverpoolin muiden pelaajien kanssa Qatarissa, mutta manageri Jürgen Kloppin mukaan hollantilaispuolustajan palautumista on vain hoidettu eri tavalla.

Hänen topparikollegansa Dejan Lovren ja hyökkääjä Rhian Brewster eivät ole matkustaneet Qatariin loukkaantumisten takia ollenkaan. Sky Sportsin mukaan Ki-Jana Hoever ja Sepp van den Berg matkustanevat heidän sijastaan pelattuaan ensin tänään, tiistaina, liigacupin puolivälierässä Aston Villaa vastaan.

Jos Liverpool voittaa Monterreyn huomenna, se saa lauantaina pelattavassa loppuottelussa vastaansa joko brasilialaisen Flamengon tai saudiarabialaisen Al-Hilalin, jotka pelaavat toisessa välierässä vastakkain tänään.