Liverpoolin manageri Jürgen Klopp ja meksikolaisen Monterreyn päävalmentaja Antonio Mohamed ajatuivat keskiviikkona tukkanuottasille joukkueiden kohdatessa seurajoukkueiden MM-turnauksen välierässä.

Mohamed tulistui tuomaristolle, kun Liverpoolin toppari Joseph Gomez välttyi toiselta keltaiselta kortilta pelattuaan palloa kädellään. Gomez sai noin varttia aiemmin varoituksen, kun hän repi Monterreyn maalintekijän Rogelio Funes Morin maahan.

Monterreyn argentiinalaisluotsi huusi erotuomarille kentän laidalta, kun pallo osui Gomezin käteen, ja nosti kädellään mielikuvituksellisen kortin ilmaan. Klopp raivostui Mohamedin reaktiosta ja ryntäsi teknisen alueensa ulkopuolelle. Hän huusi Mohamedille jotain, viittoi tälle ja imitoi argentiinalaisen korttielettä.

Eu tenho a maturidade do Klopp.

Erotuomari Roberto Tobas ei katsonut kaksikon nahistelua hyvällä, vaan antoi kummallekin keltaisen kortin.

Mohamedin mielestä Gomezin olisi pitänyt saada punainen kortti viimeistään käsivirheestä, ehkä aiemminkin.

– Minusta siinä oli punaisen kortin paikka, etenkin ensimmäisessä virheessä, ja sitten oli vielä toinen, sanoi Mohamed Liverpool Echon mukaan.

Hän vihjasi, että Gomez säästyi suihkukomennukselta, koska on Liverpoolin pelaaja.

– Ehkä Liverpoolin paidalla on enemmän painoarvoa, siksi Liverpoolin pelaaja ei saanut punaista korttia.

Antonio Mohamed protestoi keltaista korttiaan Roberto Tobasille. Kuva: Getty Images

– Se oli vaikea ottelu. Yritimme keskittyä parhaamme mukaan koko 90 minuutin ajan, mutta ottelu ratkesi loppuhetkillä, kertasi Mohamed.

– Viimeisillä minuuteilla emme keskittyneet tarpeeksi hyvin. Otin kentälle nopean pelaajan, koska luulin ottelun menevän jatkoajalle, mutta sitten Roberto Firmino teki maalin.

– Juuri nyt olen pettynyt, mutta olen todella ylpeä pelaajistani. Tämä joukkue toi kunniaa kaupungillemme ja maallemme. Hävisimme tämän ottelun kunniakkaasti ja arvokkaasti.

Liverpool voitti ottelun 2-1 ja kohtaa lauantaina turnauksen finaalissa brasilialaisen Flamengon.

LUE MYÖS:
Liverpool eteni viime hetken maalilla seurajoukkueiden MM-turnauksen loppuotteluun
Jürgen Klopp antoi jättikehut Liverpoolin maalivahdille MM-välierän jälkeen: ”Alisson Becker, mitään muuta ei tarvita”