Liverpool ja meksikolainen Monterrey lähtivät seurajoukkueiden MM-turnauksen välieräpelissä tauolle 1-1-tasatilanteessa.

Mestarien liigan voittajana kilpailuun osallistuva Liverpool siirtyi johtoon 12. minuutilla, kun Mohamed Salah tarjosi nerokkaan syötön Naby Keïtalle, joka ujutti pallon etutolpan vierestä sisään.

Monterrey tuli kuitenkin tasoihin vain pari minuuttia myöhemmin. Alisson Becker torjui vapaapotkun jälkitilanteessa Jesús Gallardon vedon, mutta irtopallo tuli Rogelio Funes Morille, joka oli unohtunut maalin edustalle vapaaksi. Argentiinalaishyökkääjä hyödynsi Liverpoolin puolustuksen nukahduksen ja latoi pelivälineen verkkoon.

Pallonhallinta meni avausjaksolla Liverpoolille prosentein 63-37. Monterreylla oli kuitenkin kaksi maalintekoyritystä enemmän. Ensimmäinen puoliaika pelattiin siivosti, eikä erotuomari Roberto Tobarilla ollut tarvetta nostaa kortteja taskustaan.

Jos ottelu on vielä varsinaisen peliajan päättyessä tasatilanteessa, pelataan sen päälle jatkoaika, ja tarvittaessa voittaja selvitetään rangaistuspotkukipailulla.

Lauantain loppuottelussa Liverpoolia tai Monterreyta odottaa brasilialainen Flamengo, joka voitti tiistaina toisessa välierässä saudiarabialaisen Al-Hilalin 3-1.

Monterreyn ja Liverpoolin ottelua voi seurata suorana C More Sport 2 -kanavalta tai C More -suoratoistopalvelusta.