27-vuotias Granit Xhaka on ollut yksi Arsenalin syyskauden puheenaiheita. Sveitsiläinen keskikenttäpelaaja kantoi alkukaudesta kapteenin käsivarsinauhaa, mutta sai luopua kapteeniudesta kiukuteltuaan kotiyleisölle kentältä poistuessaan.

Jo jonkin aikaa on näyttänyt todennäköiseltä, ettei sveitsiläisellä ole tulevaisuutta Gunnersissa. Suunta voi hyvinkin olla Xhakalle tuttu sarja Bundesliiga, sillä Bildin mukaan siirtoa puuhaillaan jo.

Bild väittää Xhakan jo kertoneen Arsenalin joukkuetovereilleen siitä, että hän on siirtymässä Hertha Berliniin – tuoreen valmentajan Jürgen Klinsmannin alaisuuteen. Hertha kaipaa keskikentälleen vahvistusta, ja Herthan managerin Michael Preetzin kerrotaan viettäneen viime päivät Englannissa siirtoasioissa.

[readmore from=Granit-Xhaka]

Bildin mukaan Arsenal on valmis luopumaan Xhakasta 20-30 miljoonan euron siirtosummalla. Myös laina osto-optiolla voisi tulla kyseeseen.

82 A-maaottelua pelanneelle Xhakalle Bundesliiga on jo tuttu sarja, sillä hän pelasi vuosina 2012-2016 Borussia Mönchengladbachissa ennen siirtoaan Arsenaliin.