Valioliigan heikosti aloittanut Everton etsii parhaillaan uutta manageria seuran peräsimeen. Joulukuun alussa seura antoi potkut Marco Silvalle. Evertonissa pitkään erilaisissa valmennusrooleissa ollut seuran ex-pelaaja Duncan Ferguson toimii tällä hetkellä joukkueen päävalmentajana väliaikaisesti.

Evertoniin on yhdistetty viime aikoina hyvin vahvasti Napolista potkut vähän aikaa sitten saanut italialaisluotsi Carlo Ancelotti. Ferguson ylisti BBC:lle italialaisluotsin saavutuksia.

– En tiedä, kuka on tuleva manageri, mutta Ancelotti on uskomaton, ja hän on voittanut kaiken. Hänen tyyppistä, ja tasoista manageria seura (Everton) varmasti etsii, Ferguson sanoi.

– Kukaan ei tunne seuramme pelaajia paremmin kuin minä. Olen ollut täällä jo useamman vuoden, ja toivottavasti uusi manageri ottaa apuni vastaan, skotlantilaisluotsi jatkoi.

Ancelotti on saavuttanut urallaan valmentajana kolme Mestarien liigan voittoa (kahdesti Milanissa, ja kerran Real Madridissa). Lisäksi hän on luotsannut Chelsean, AC Milanin, Bayern Münchenin sekä PSG:n maansa mestariksi.