Manchester Cityn Kevin De Bruyne ei loukkaantunut vakavasti lauantain Leicester-voitossa, vaikka hän joutui jättämään kentän hetki ennen päätösvihellystä.

Belgialaistaituri jäi maahan istumaan varsinaisen peliajan tultua täyteen, mutta selvisi itse vaihtoon Sergio Agüeron astuessa tilalle. Manchester Cityn kolmannen maalin syöttänyt De Bruyne vahvisti, että kyseessä oli vain kramppi.

– Joo, se oli onneksi vain kramppi, hän kertoi Sky Sportsille.

– Se oli hankala peli kahden joukkueen välillä, jossa kumpikin antoi kaikkensa. Lopulta, minun kehoni käski minua ottamaan iisisti. Nurmi oli kivan pehmeä, De Bruyne naurahti.

Ottelun parhaaksi pelaajaksi nimitetty Riyad Mahrez loisti ottelussa entistä seuraansa vastaan. Myös De Bruynen mielestä algerialaishyökkääjä pelasi todella hyvin.

– Olemme pelanneet nyt monta ottelua yhdessä, varsinkin tällä kaudella yhteispelimme on toiminut todella hyvin. Viime kausi oli hankala koska vietin paljon aikaa sivussa, enkä pystynyt löytämään rytmiä.

– Mutta uskon että tilanteissa, missä pelasimme yhteen, pelasimme hyvin. Me tiedämme miten löytää toisemme ja minä tiedän että voin jättää hänet 1v1-tilanteisiin hän on yksi liigan vaarallisimmista laitureista. Siten hän teki tänäänkin maalin.