Arsenalin väliaikaisvalmentajana toiminut Fredrik Ljungberg kritisoi Mesut Özilin käytöstä viime viikonlopun ottelussa Manchester Cityä vastaan.

Saksalaistähti Özil, 31, tuli tunnin kohdalla turhautuneena vaihtoon ja potkaisi hanskansa ilmaan. Arsenal hävisi ottelun 0-3.

Eilen, lauantaina, hän ei ollut loukkaantumisen takia lainkaan Arsenalin kokoonpanossa, kun lontoolaiset pelasivat Valioliigassa Evertonin vieraana maalittoman tasapelin. Ljungberg sanoi pelin jälkeen, että hän olisi jättänyt Özilin kotiin, vaikka saksalaistaituri olisikin ollut kunnossa.

– Hän käveli kentältä pois [Cityä vastaan] ja potkaisi hanskojaan. Kannattajat eivät olleet tyytyväisiä, sanoi Ljungberg Sky Sportsin mukaan.

[readmore from=Arsenal]

– Minulta kysyttiin siitä ja vastasin, että ”Meillä Arsenalissa ei käyttäydytä noin”. Olen yhä sitä mieltä. Mesut oli loukkaantunut, mutten olisi valinnut häntä kokoonpanoon, koska halusin tehdä selväksi, että en hyväksy tuollaista Arsenalin pelaajalta.

– Se oli minun päätökseni. Minä en tee enää jatkossa niitä päätöksiä, mutta sitä mieltä minä olen.

Ljungbergin väliaikaispesti tuli päätökseen lauantain ottelun myötä. Arsenal tiedotti perjantaina palkanneensa uudeksi päävalmentajakseen Mikel Artetan, joka seurasi ottelua Evertonia vastaan katsomosta.