Martín Montoya pelaa parhaillaan toista kauttaan Brightonissa.

Puolustaja siirtyi Brightoniin Valenciasta kesällä 2018 ja on kuulunut siitä saakka joukkueensa avainpelaajiin.

Barcelona-kasvatti vertasi Brightonin verkkosivuilla julkaistussa haastattelussa kasvattajaseuransa pelitapaa Brightoniin.

– Päävalmentajamme Graham Potter pelaa jalkapalloa pallonhallinnan kautta ja pidän siitä, kuten kaikki muutkin pelaajat. Itse kasvoin Barcelonassa ja siten minulle on ollut helpompaa sopeutua tänne, koska olen pelannut pallonhallinnan kautta läpi elämäni. Joskus valmentaja kysyy minulta Barcelonasta. Pidä pelitapoja samanlaisina, Montoya totesi.

– Olemme sopeutuneet Potterin tuomiin ideoihin. Nautimme siitä pelaajina ja uskomme myös kannattajien pitävän niistä. Luonnollisesti haluaisimme enemmän pisteitä, mutta olemme oikealla tiellä ja voimme nousta nopeastikin sarjataulukossa.