Liverpoolin Jürgen Klopp, Manchester Unitedin Ole Gunnar Solskjær ja Watfordin Nigel Pearson ovat ehdolla Valioliigan joulukuun kuukauden manageriksi.

Sarjakärki Liverpoolia luotsaavan Kloppin ehdokkuutta ei tarvitse juuri ihmetellä. Saksalaismanageri johdatti joulukuussa joukkueensa viidessä pelissä yhtä moneen voittoon, joissa Liverpool teki yhteensä 15 maalia ja päästi vain kaksi. Erityisen vakuuttava oli punapaitojen 4-0-vierasvoitto sarjana toisessa majailevasta Leicesteristä.

Klopp on voittanut kuukauden managerin palkinnon tällä kaudella kolme kertaa neljästä. Hänen lisäkseen kunnian on saanut vain Chelsean Frank Lampard.

Norjalaisluotsi Solskjærin asemasta on puhuttu läpi kauden, mutta hän voi olla Manchester Unitedin joulukuun esityksiin suhteellisen tyytyväinen. United muun muassa kaatoi peräkkäisissä otteluissa Tottenhamin ja Manchester Cityn ja ja otti viime kuussa voitot myös Newcastlesta ja Burnleystä. Tasapelejä manchesterilaisille kertyi kaksi ja tappioita yksi.

Englantilainen Pearson nimitettiin Watfordin manageriksi vasta 7. joulukuuta, mutta joukkue on hänen alaisuudessaan ottanut jo huomattavia askeleita kohti parempaa. Ensimmäisessä ottelussaan Pearson joukkoineen joutui taipumaan Liverpoolille 0-2, mutta muista joulukuun kolmesta pelistä Hornets keräsi yhteensä seitsemän pistettä.

Premier League

@premierleague
🔲 Klopp
🔲 Pearson
🔲 Solskjaer

Vote for your @BarclaysFooty December Manager of the Month 👉 preml.ge/motmdec19

#PLAwards