Jota kuinkin parhaalla kokoonpanollaan pelaava Everton ei tule päästämään Liverpoolia helpolla meneillään olevassa FA Cupin kohtaamisessa. Jürgen Klopp valitsi omaan avauskokoonpanoonsa peräti kolme alle 20-vuotiasta pelaajaa, ja antoi konkariosastolle huilia. Liverpoolin avauksessa nähtiin vain muutama kokeneempi pelaaja, ja heistäkin kapteenin nauhaa kantanut James Milner joutui jo yhdeksännellä peliminuutilla vaihtoon.

Lauantaina 34 vuotta täyttänyt Milner loukkaantui kaksinkamppailutilanteessa, kun Everton loi ensimmäisen maalipaikkansa – jonka maalivahti Adrian hyvin jaloillaan torjui. Vasempana laitapuolustaja pelannut Milner sai hetken aikaa hoivatoimia, mutta pian selvisi, ettei hän voinut peliä jatkaa.

Vahvistamattomien ensitietojen mukaan Milnerin vamma on takareidessä, ja edessä saattaa olla muutamien viikkojen huili.

Milnerin paikan kentällä otti uudenvuodenpäivänä 19 vuotta täyttänyt ranskalainen Yasser Larouci, joten Liverpoolilla on nyt kentällä neljä alle 20-vuotiasta pelaajaa. Laroucille kyseessä on miehen edustusjoukkuedebyytti.