Loukkaantunutta Teemu Pukkia lauantain Preston-ottelussa tuurannut Adam Idah ei peitellyt tyytyväisyyttään kolmen maalin iltansa jälkeen.

Norwich voitti 18-vuotiaan hyökkääjän osumien turvin 4–2 ja eteni FA Cupin neljännelle kierrokselle. Nuorukainen oli debytoinut Valioliigassa vain päiviä aiemmin.

– Vuoden alku on ollut minulle loistava, ja hattutempun tekeminen tänään oli uskomatonta, joten olen onneni kukkuloilla, Idah myhäilee Norwichin verkkosivuilla.

[readmore from=Norwich]

– Aikaisen maalin saaminen nosti itseluottamukseni ylös ja jatkoin vain siitä. Marco Stiepermann syötti minulle jokaisen. Se on asia, jonka kanssa olemme tehneet töitä harjoituksissa. Se näkyi tänään. Sanoimme, että yritämme tehdä sen tänään, ja se toimi. Hattutempun toinen maali oli oma suosikkini.

Idah oli kuitenkin pettynyt siihen, että sarjatasoa alempana pelaava vastustaja teki kaksi maalia. Tärkeintä oli kuitenkin voitto.

– Iso taakka putosi harteilta, ja oli väistämätöntä, että voitamme jossakin vaiheessa. Olemme pelanneet hyvin jo pitkään. Voiton saaminen oli loistava tunne.