Nottinghamin englantilais-suomalainen puolustaja Carl Jenkinson, 27, on tekemässä paluuta kentille loukkaantumishelvettinsä jäljiltä.

Jenkinson on ollut neljä viimeksi kulunutta kuukautta sivussa nilkkavamman takia, mutta käytännössä hänellä on mennyt jo kolme kautta pipariksi vammojen takia. Hän on kärsinyt muun muassa selän rasitusmurtumasta ja polven nivelsidevammasta.

– Mielestäni kun pelaaja tulee 27 tai 28 vuoden ikään, ne ovat uran parhaita vuosia. Itse en voi vaikuttaa kontaktivammoihin, niitä voi tapahtua kenelle tahansa, mutta en ole koskaan kärsinyt pehmytkudosvammoista. En haluaisi käyttää sanaa ”epäonni”, mutta tiettyyn pisteeseen asti ehkä minulla on ollut sitä, toteaa Jenkinson.

Entinen Arsenalin ja West Hamin mies toivoo takaiskujen olevan nyt takanapäin. Tavoitteena on saada ura takaisin raiteilleen.

– Kun olen kunnossa ja terve, tiedän, minkä tason pelaaja olen. Tiedän, millä tasolla pystyn pelaamaan. Olen osoittanut sen aiemmin ja aion osoittaa sen uudestaan.

Jenkinson muistaa hyvin uransa ensimmäisen vakavan loukkaantumisen. Lainapestillä West Hamissa polven eturistiside hajosi kesken kauden.

– Kun niin käy, se todella vie voimat. Se on elämää. Vanhemmiten näkee muiden ihmisten kärsivän samanlaisista asioista, jopa pahemmista. En aio nimetä ketään, mutta ympärilläni on ihmisiä, joilla on ollut loukkaantumisten suhteen paljon vaikeampaa kuin minulla.

Lähde: Mirror