Leedsin laitapelaajaa Ezgjan Alioskia ei pelota kohdata Arsenalia tänään, maanantaina, illalla FA Cupin kolmannella kierroksella.

Mikel Artetan alaisuudessa uutta nousua yrittävä Arsenal isännöi Mestaruussarjaa johtavaa Leedsiä kello 21.56 alkavassa ottelussa.

Alioski, 27, ja kumppanit ovat näillä näkymin nostamassa Leedsiä takaisin Valioliigaan yli 15 vuoden tauon jälkeen. Leeds pelasi Englannin pääsarjassa viimeksi kaudella 2003-04, joka tunnetaan siitä, että Arsenal voitti tuolloin mestaruuden häviämättä yhtäkään peliä.

Tällä kaudella Tykkimiehet on hävinnyt Valioliigassa jo kuudesti ja pelannut yhdeksän tasapeliä. Vain Wolverhampton on päätynyt pistejakoon yhtä monta kertaa. Moinen saldo ei ole tehnyt Alioskiin vaikutusta.

– Heillä on hieno stadion ja se on iso seura, mutta ei se ole niin erityinen, koska se on Arsenal, kommentoi makedonialaislaituri Goalin mukaan.

– Meilläkin on hyvä joukkue ja haluamme osoittaa sen. Meidän on mentävä sinne isolla itseluottamuksella, kuten aina teemme, ja pelattava niin kuin aina pelaamme. Meitä ei pelota mennä sinne.

Arsenal ja Arteta saivat runsaasti kehuja voitettuaan Manchester Unitedin uudenvuodenpäivänä 2-0, mutta Alioskin mielestä toisen uinuvan jätin kaataminen ei ollut kummoinen suoritus.

– Näin, että he voittivat Manchester Unitedin, mutta jopa me voisimme voittaa tämän Unitedin.

– Tässä on cup kyseessä, se on eri asia. Erona on se, että he ovat Valioliigassa ja me olemme Mestaruussarjassa. On kiva päästä sinne näyttämään heille, kuka on Leeds.