West Ham on hankkimassa maalivahti Darren Randolphia Mestaruussarjan Middlesbrough’sta, kertoo Sky Sports.

Irlantilaistorjuja Randolph, 32, edusti Hammersia jo vuosina 2015-2017, kunnes siirtyi Boroon. Seurat ovat päässeet sopuun neljän miljoonan punnan siirtokorvauksesta. Ensimmäisellä pestillään Randolph pelasi West Hamissa 42 ottelua.

West Ham joutui vaikeaan tilanteeseen, kun sen ykkösmaalivahti Łukasz Fabiański loukkaantui syyskuussa ja oli lähes koko loppuvuoden ajan sivussa. Häntä tuurasivat viime kesällä seuraan saapuneet Roberto ja David Martin, joista varsinkin espanjalainen Roberto, 33, sai runsaasti kritiikkiä otteistaan.

Espanjalaisvahti on pelannut Hammersissa kymmenen ottelua, joissa hän on päästänyt yhteensä 21 maalia. Roberton ainoa nollapeli tuli elokuussa liigacupin toisella kierroksella 2-0-voitossa Kakkosliigan Newport Countya vastaan.

Fabianski, 34, palasi lontoolaisten maalille viime kuun lopussa, mutta West Hamin uusi manageri David Moyes halyaa Randolphista kilpailijan puolalaiselle.