Norwichin 18-vuotias hyökkääjälupaus Adam Idah janoaa kentälle myös ensi viikonloppuna, kun joukkue matkustaa Old Traffordille Manchester Unitedin vieraaksi.

Loukkaantunutta suomalaishyökkääjää Teemu Pukkia tuurannut Idah takoi hattutempun lauantain cup-kamppailussa Prestonia vastaan. Norwich eteni 4–2-voitollaan kilpailun neljännelle kierrokselle.

Corkista Norwichin akatemiaan vuonna 2017 siirtynyt Idah voi hyvinkin saada uuden mahdollisuuden loistaa tulevana lauantaina.

[readmore from=Teemu-Pukki]

– Se on kiinni managerista, mutta sitä kohti teen töitä. Teemu voi olla palannut siihen mennessä, mutta aion vain tehdä kovasti töitä ja harjoitella jopa kovempaa, hän toteaa Telegraph-lehden mukaan.

– Jos niin käy, yritän käyttää mahdollisuuteni. Jos niin ei käy, jatkan vain työntekoa. Jopa se, että olin avauksessa tässä pelissä, oli uskomatonta. Se on loistavaa minun kannaltani, että tein ensimmäisen maalini ja vielä kaksi sen jälkeen. Tullessani Norwichiin kaksi vuotta sitten en uskonut, että näin tapahtuisi. Se on unelmien täyttymys.

Norwichin manageri Daniel Farke on väläytellyt, että Idah saatetaan lähettää lainalle alemmalle sarjatasolle kartuttamaan pelikokemusta.

– En tiedä, mitä on tapahtumassa. Jos lähden lainalle, sitten lähden. Kyse on siitä, minkä seura katsoo olevan parasta kehittymiseni kannalta, nuorukainen tiivistää.