Chelsean entinen huippupelaaja Pat Nevin on kertonut uskomattomasta läheltä piti -tilanteesta, missä hän oli ajaa seuraomistaja Roman Abramovitshin ylitse autollaan Skotlannissa.

Nevin pelasi yli 200 ottelua Chelsealle menestyksekkään pelaajauransa aikana, toimien nyt aktiivisesti asiantuntijana seuran virallisissa kanavissa. Hänen statuksensa seuralegendana olisi kuitenkin voinut muuttua täysin, jos hän ei olisi onnistunut väistämään venäläismiljardööriä autollaan kaksikon ollessa yhdessä lomalla ”kolmisen vuotta sitten”.

– Olin lomalla Arranissa (saari Skotlannin länsirannikolla) ja ajoin autollani Arranin pohjoispuolta. Joka kerta kun sinne menee lomalle, sinun on ajettava koko saaren ympäri, Nevin kertoi BBC Radio Scotlandille.

[readmore from=Chelsea]

– Huipulla, tulin kovaa nurkan takaa juuri ennen Lochranzaa, ja olin lähellä törmätä mieheen pyörällä.

– Onnistuin juuri ja juuri väistämään hänet. Olisin voinut tappaa sen miehen. Se mies oli Roman Abramovitsh, Nevin paljasti.

– Mikä tarina se olisikaan ollut jos olisin tappanut Roman Abramovitshin. Missasin hänet juuri ja juuri. Hänen jahtinsa oli rannalla ja hän pyöräili sen lähettyvillä. Ainakaan tähän päivään asti hän ei tiennyt sen olleen minä.

Lähde: London Evening Standard