Watfordin hyökkäävän keskikenttäpelaajan Roberto Pereyran saama kolmen ottelun pelikielto on kumottu.

Argentiinalaispeluri Pereyra, 29, sai viime lauantaina suoran punaisen kortin väkivaltaisesta käytöksestä FA Cupin kolmannen kierroksen ottelussa Tranmere Roversia vastaan tönäistyään Kieron Morrisia selästä.

Watford johti peliä jo kolmella maalilla, mutta Ykkösliigassa pelaava Tranmere tuli rinnalle ja pakotti Hornetsin uusintaotteluun, joka pelataan ensi viikon tiistaina. Pereyra sai punaisen korttinsa 89. minuutilla, kun ottelu oli jo loppulukemissa 3-3.

Pelikiellon kumoamisen myötä Pereyra on Watfordin käytettävissä ensi sunnuntaina Valioliigassa Bournemouthia vastaan. Häneltä olisi pannan takia jäänyt väliin myös uusintapeli Tranmerea vastaan sekä sarjaottelu Tottenhamia vastaan.

Watford on Valioliigassa viimeistä edellisenä, mutta se on viiden ottelun tappiottomassa putkessa, kun kaikki kilpailut lasketaan mukaan.

Kesästä 2016 lähtien Watfordia edustanut Pereyra on pelannut tällä kaudella 19 ottelua, joissa hän on tehnyt yhteensä kolme maalia ja syöttänyt yhden.