Valioliigakierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista käydään Tottenhamin ja Liverpoolin välillä. Peliyhtiö tahtoo elää ottelussa mukana ja lyö tiskiin mahtavan tarjouksen: kun uutena asiakkaana avaat tilin ja teet talletuksen, saat normaalin talletusbonuksen lisäksi 20 euron ilmaisvedon Tottenham – Liverpool peliin.

Pääset tarjouksen makuun näin:

  1. Avaa tili ille TÄSTÄ.
  2. Tee vähintään 10€ talletus ja lunasta halutessasi myös talletusbonus.
  3. Saat heti 20€ ilmaisvedon Tottenham – Liverpool peliin.

Jatkuuko Poolin voittokulku?

Liverpool johtaa Valioliigaa ylivoimaisesti, eikä se ole kärsinyt Valioliigassa tappiota tällä kaudella, vaikka sarjaa on pelattu jo yli puolenvälin. Tottenham on laatunippu, vaikka viime aikoina esitykset ovat heitelleet ja Harry Kane kärsi ikävän loukkaantumisen tappio-ottelussa Southamptonia vastaan.

Jürgen Kloppin Liverpoolille ei löydy pysäyttäjää: kauden ainoa pistemenetys Valioliigassa tuli vierasottelusta Manchester Unitedia vastaan. Lauantaina nähdään, onko vaikeuksissa olevalla Tottenhamilla rahkeita samaan. Nauti pelistä ja pistä vetoa sisään!

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 11.01. klo 21:30 saakka uusille asiakkaille. Saat talletuksen tehtyäsi 20€ ilmaisvedon, jonka käyttää Tottenham – Liverpool otteluun joko ennakkovetona tai livevetona. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Voitot tulee kierrättää kolme kertaa 14 päivän aikana vähintään kertoimella 1,50. 100% talletusbonuksessa pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €. Bonusrahat tulee kierrättää 6 kertaa ennen kotiutusta vähintään kertoimella 1,50 per kuponki. Katso tarkemmat ehdot ja säännöt kampanjasivulta.