Sheffield Unitediin kesällä Swanseasta siirtynyt hyökkääjä Oli McBurnie päätyi viikonloppuna kuviin jalkapallon parissa – muutenkin kuin oman joukkueensa parissa.

Skotlannin maajoukkuepelaaja ratkaisi maalillaan voiton Bladesille ottelussa West Hamia vastaan. Vajaat 48 tuntia perjantain pelin jälkeen mies havaittiin jälleen lajin parissa – tällä kertaa ex-seuransa kannattajakatsomosta.

Sky Sports Football

@SkyFootball
Oli McBurnie LOVES Swansea City! 🖤

He may be grabbing the goals for Sheffield United in the Premier League these days - but there is no way the striker was missing this one! 👀

Kyseinen ottelu oli varsinkin katsomon puolella tulikivenkatkuinen derby, jossa Swansea ja isäntäseura Cardiff jäivät maaleitta. McBurnie nautti silminnähden tunnelmista, ja joidenkin videopätkien perusteella tämän sanotaan ”esittäneen hävyttömiä eleitä” Cardiff-kannattajien suuntaan. Sky Sportsin mukaan pelaaja saattaa saada käytöksestään rangaistuksen jalkapalloliitto FA:lta.

Vaikka iso jalkapallokannattajista nähnee McBurnien toiminnan positiivisena, on joillain tahoilla kyseenalaistettu tilanne, jossa ammattilainen esiintyy avoimesti toisen joukkueen kannattajana.