Tranmere Roversin ja Watfordin välinen FA Cupin kolmannen kierroksen uusintaottelu on siirretty rankkasateen takia, kertoo Sky Sports.

Ottelu oli määrä pelata tänään, tiistaina, kello 21.45 Tranmeren Prenton Parkilla. Ykkösliigassa pelaava seura pakotti Watfordin uusintaotteluun nousemalla ensimmäisessä kohtaamisesta 0-3-tappioasemasta tasoihin.

Prenton Parkin kenttä tarkistettiin tänään iltapäivällä, minkä jälkeen todettiin, että ottelua ei voida pelata. Kentällä oli liikaa vettä jo viime sunnuntaina, jolloin Manchester Unitedin ja Liverpoolin Naisten Superliigan ottelu jouduttiin perumaan.

Tranmere Rovers ja Watford ilmoittavat siirretyn ottelun uuden ajankohdan mahdollisimman pian.

Iso-Britannissa jylläävä Brendan-myrsky on aiheuttanut myös muita muutoksia. Lentokoneita on ohjattu eri lentokentille kuin on alunperin tarkoitettu, ja juna- ja lauttaliikenteessä on ollut myöhästymisiä ja peruutuksia. Pohjois-Irlannissa ja Walesissa tuhannet talot ovat jääneet ilman sähköä.

Jos myrsky ei aiheuta enempää ottelusiirtoja, FA Cupissa pelataan tänään ottelut Blackpool-Reading, Coventry City-Bristol Rovers, Newcastle-Rochdale, Shrewsbury-Bristol City (kaikki 21.45) ja Tottenham-Middlesbrough (22.05).