Valioliiga.comin ja Björk & Boströmin Urheilumatkojen yhteistyössä järjestämä lukijamatka käynnistyy Helsinki-Vantaan lentoasemalta huomenna perjantaina. Reissuun lähtevä porukka viettää viikonlopun Lontoossa ja menee katsomaan Teemu Pukin tähdittämän Norwichin valioliigaottelua, jossa vastaan asettuu Bournemouth.

Mukaan lähtee myös kaksi onnekasta, jotka voittivat paikat matkalle Valioliiga.comin kilpailussa. Voittajalle ja tämän valitsemalle matkakumppanille kustannetaan koko reissu lennoista majoitukseen ja ottelulippuihin.

– Ensimmäisenä ajattelin, että joku kavereista pilailee kun soitto tuli. Mutta sitten fiilikset nousivat aika nopeasti, kun tajusin että mähän voitin ja aloin miettiä että kuka kavereista otetaan matkalle mukaan, voiton kisassa vienyt Jari Kotamäki kertoo Valioliiga.comille.

– En olisi kyllä uskonut, kun harvemmin tällaisia voittoja tulee.

Ottelun tiimoilta Kotamäki luonnollisesti odottaa Pukin näkemistä tositoimissa.

– Odotan rentoa reissua ja Norwichin voittoa ja tietysti Pukki vois tehdä pari maalia.

Lukijamatkan menoa seurataan aktiivisesti Instagramissa tilillä valioliiga_com.