José Mourinho näyttäisi löytäneen uuden hyökkääjän loukkaantuneen Harry Kanen tilalle. Espanjalaislehti AS:n mukaan Willian José on hyvin lähellä siirtoa Real Sociedadista pohjoislontoolaisseuraan.

28-vuotiaan brassihyökkääjän sopimukseen sisältyy peräti 70 miljoonan euron suuruinen ulososto-optio, mutta Tottenhamin ei uskota maksavan hänestä niin suurta summaa.

Tottenham oli pitkään AC Milanin Krzysztof Piątekin perässä, mutta italialaisseuran 35 miljoonan euron hintapyyntö oli tiettävästi liikaa Spursille. Mourinho on myöskin vahvistanut, ettei seura aio käyttää paljoa rahaa pelaajahankintoihin tammikuun siirtoikkunassa.

Tottenham ja Real Sociedad eivät ole vielä päässeet täyteen yhteisymmärrykseen Josén siirtosummasta, mutta pelaajan kerrotaan saapuvan Lontooseen viimeistään huomenna torstaina. Kärkimies ei ole neuvottelujen takia mukana keskiviikkoillan cup-ottelussa Espanyolia vastaan.

Viime vuosina esimerkiksi West Hamiin ja Chelseaan yhdistetty José on pelannut yhteensä 130 ottelua La Realin paidassa, tehden 53 maalia 13 maalisyötön lisäksi. Tällä kaudella täysosumia on syntynyt 22 peliin kahdeksan kappaletta, kun kaikki kilpailut otetaan laskuihin mukaan.