Manchester United koki keskiviikkona toisen peräkkäisen tappionsa, kun se kohtasi kotistadionillaan Old Traffordilla keskikastissa painelevan Burnelyn. Vierasjoukkue jätti punaiset paholaiset nuolemaan näppejään napaten 2-0-voiton.

Pelin avausmaali nähtiin 39. minuutilla. Burnley sai vapaapotkun puolen kentän tuntumasta, ja pallo lähetettiin korkeana kohti rangaistusaluetta. Ben Mee puski pallon kohti maalia, ja peliväline tuli Chris Woodin ulottuville.

Wood esitti sen jälkeen taituruuttaan ja ohjasi pallon vasemmalla jalallaan yhdellä kosketuksella etunurkkaan jättäen David de Gean voimattomaksi.

Maali oli Woodille kauden kymmenes ja uran 31. Valioliigassa.

Tauolla Unitedin manageri Ole Gunnar Solskjær suoritti yhden vaihdon, kun Andreas Pereira tuli vaihtoon ja tilalle kirmasi manchesteriläisten hyökkääjänuorukainen Mason Greenwood.

Kun toista jaksoa oli pelattu kymmenisen minuuttia, Burnley iski toistamiseen. 30-vuotias englantilaishyökkääjä Jay Rodriguez ajoi syöttökuvion päätteeksi pallon kanssa rangaistusalueen vasenta kulmaa kohti ja lähetti sitten todella vihaisen laukauksen kohti maalia.

Kuin tykin suusta lähtenyt kuti kaarsi yleisön hämmästykseksi hiukan kierteisenä suoraan etuylänurkkaan ja meni maaliin ylähirren kautta. Rodriguezin maali oli varmasti yksi kuluvan valioliigakauden hienoimpia.

Unitedin kiri jäi erittäin vaisuksi, eikä joukkue saanut juuri aiheutettua haasteita Burnleyn maalilla jälleen mainiosti esiintyneelle Nick Popelle. Luke Shaw puski pallon maaliin hiukan ennen varsinaisen peliajan täyttymistä, mutta osuma hylättiin erotuomarin katsottua Shaw’n rikkoneen tilanteessa.

Tappio synkisti Manchester Unitedin tilannetta. Joukkue on voittanut seitsemästä viime pelistään vain kaksi ja hävinnyt neljästi. Valioliigassa joukkue on yhä viidentenä, mutta tasapisteittä perässä olevien Tottenhamin ja Wolvesin kanssa.

Sean Dychen valmentama Burnley otti ensimmäisen Englannin liigaottelussa tulleen vierasvoittonsa Man Unitedista lähes 58 vuoteen. Viimeisin vierasvoitto irtosi jättiseurasta 22. syyskuuta vuonna 1962. Viimeiset 15 vierasottelua Unitedia vastaan olivat poikineet Burnleylle seitsemän tasapeliä ja kahdeksan tappiota. Kaikissa kilpailuissa Burnley oli ennen keskiviikkoa pelannut 20 peräkkäistä vierasottelua Unitedia vastaan ilman voittoa.