Espanjan jättiseura Barcelona on kiinnostunut Tottenhamin keskikenttäpelaajasta Christian Eriksenistä, jonka siirtoa italialaiseen Internazionaleen on pidetty jo lähes varmana.

Sky Sportsin mukaan Barcelona on tiedustellut Tottenhamilta Eriksenin tilannetta siitä huolimatta, että pelaaja tapasi Tottenhamin puheenjohtajan Daniel Levyn tiistaina ja on tiettävästi hyvin halukas siirtymään Interiin.

Skyn mukaan Barcelona aikoo tavoitella Erikseniä tosissaan, sillä Tottenhamilla ja Interillä ei ole vielä kirjallista sopimusta Eriksenin siirrosta. Henkilökohtaisten ehtojen kohdalla tanskalaisen ja italialaisseuran uskotaan kuitenkin olevan jo maalissa.

Inter ja Spurs eivät ole päässeet sopuun Eriksenin siirtosummasta. Tottenhamin uskotaan haluavan tähtipelaajastaan noin 20 miljoonaa euroa, kun taas Inter suostuu näillä näkymin pulittamaan ”vain” noin 13 miljoonaa sekä bonukset päälle.

Interin seurapomo Giuseppe Marotta sanoi aiemmin Sky Italialle olevansa vakuuttunut siitä, että siirto tulee toteutumaan.

– Eriksen on fantastinen pelaaja. Odotamme ja olemme luottavaisia tämän sopimuksen suhteen, Marotta sanoi.

Myös tunnettu italialaistoimittaja Gianluca Di Marzio kertoi aiemmin tällä viikolla olevansa luottavainen Eriksenin siirrosta Interiin.

27-vuotiaan Eriksenin sopimus Tottenhamin kanssa päättyy tähän kauteen.