Shrewsbury venyi upeaan 2-2 tasatulokseen sunnuntaina isännöidessään Liverpoolia FA Cupin neljännen kierroksen ottelussa. Joukkueet kohtaavat uusintaottelussa ensi viikolla Anfieldilla.

Liverpoolin manageri Jürgen Klopp kertoi heti ottelun jälkeen, että ei aio osallistua uusintaotteluun, vaan päävastuun ottaa Liverpoolin alle 23-vuotiaiden päävalmentaja Neil Critchley. Myös kentälle marssivat pelaajat tulevat olemaan akatemiajoukkueesta, eivätkä edustusjoukkueen pelaajia. Lue lisää tästä.

Shrewsburyn fanien mielestä saksalaismanagerin päätös on epäkunnioittavaa vastustajaa kohtaan.

– Se on epäkunnioittavaa. Managerin tulisi osallistua joukkueensa jokaiseen otteluun. Shrewsburyn fanit ovat pahasti pettyneitä, seuran kannattajayhdistyksen edustaja kertoi Sky Sportsille.

Klopp ei aio kuitenkaan pyörtää päätöstään, vaan seisoo sanojensa takana myös pari päivää lausuntojensa jälkeen.

– Päätin kolme viikkoa sitten, että pidämme pelaajiston kanssa tauon. Voisinko olla pelissä mukana [viitaten toiseen osaotteluun]? Totta kai voisin. Mutta se ei olisi oikein johtamisen ja valmentamisen näkökulmasta. He [viitaten nuorten joukkueeseen] tarvitsevat oman valmentajansa, ja se on Critch (Critchley), Klopp sanoi BBC:lle.