Valioliigassa seitsemäntenä majaileva Wolverhampton on vahvistamassa hyökkäystään vielä ennen siirtoikkunan sulkeutumista. Portugalilainen pikakiituri Daniel Podence on matkalla Wolvesin lääkärintarkastukseen.

Sky Sportsin saamien tietojen mukaan Wolverhampton on päässyt sopuun kreikkalaisen Olympiakosin kanssa Podencen siirtosummasta, joka on kohoamassa noin 20 miljoonaan euroon. Wolves on myös sopinut Podencen kanssa jo henkilökohtaisista ehdoista.

Podence on Skyn mukaan tällä hetkellä matkalla Englantiin ja Wolvesin lääkärintarkastukseen. Siirto saattaa varmistua jo keskiviikon aikana.

Podence, 24, siirtyi kesällä 2018 Olympiakosiin portugalilaisesta Sportingista noin seitsemällä miljoonalla eurolla. Podence on tällä kaudella tehnyt Kreikan pääsarjassa kolme maalia ja antanut neljä maalisyöttöä 15 ottelussa.

Laidalla tai kärjessä viihtyvä 165-senttinen Podence tuo rutkasti juoksunopeutta Wolverhamptonin hyökkäykseen, jossa vauhtia riittää jo Adama Traorén myötä. Viime kaudella portugalilaishyökkääjä teki Kreikan pääsarjassa 27 ottelussa viisi maalia ja antoi kahdeksan maalisyöttöä.