Entinen Valioliiga-manageri Carlos Carvalhal uskoo, että hänen maanmiehestään Bruno Fernandesista tulee jättimenestys Englannin pääsarjassa.

Uutisoimme eilen, että Manchester United vahvisti päässeensä Sporting Lissabonin kanssa sopuun keskikenttäpelaajan siirrosta. Portugalin A-maajoukkueessa 19 kertaa pelanneen Fernandesin, 25, on vielä sovittava Unitedin kanssa henkilökohtaisista ehdoista ja suoritettava lääkärintarkastus.

United maksaa hänestä Sportingille 55 miljoonan euron korvauksen, mutta erilaisten bonusten myötä siirtosumma saattaa nousta 80 miljoonaan euroon.

Keskiviikkona Fernandes jätti Sportingin kannattajille hyvästit seuran virallisilla kanavilla.

Swanseaa valmentanut ja nykyään kotimaassaan Rio Avea luotsaava Carvalhal on varma, että Fernandes sopeutuu Manchester Unitediin ja Englantiin nopeasti.

– Hän on huippupelaaja, kerrassaan huippupelaaja, hehkutti portugalilaisluotsi BBC:n haastattelussa.

– Hän pelaa nykyään Portugalin maajoukkueen avauskokoonpanossa. Hän on täysin omalla tasollaan [Portugalin liigassa]. Hän on liigan paras pelaaja. Uskon, että Manchester United on hankkinut fantastisen pelaajan.

– Hän sopeutuu jo ensimmäisenä päivänään. Tuollainen pelaaja ei tarvitse aikaa. Todella hyvät pelaajat eivät tarvitse aikaa sopeutumiseen.

– Uskokaa pois. Hän on pelitapansa ja taitojensa ansiosta kahden tai kolmen päivän jälkeen jo täysin sopeutunut.