Sheffield Unitedin manageri Chris Wilder on luottavainen, että Blades saa vielä kolme siirtoa toteutettua ennen kuin tammikuun siirtoikkuna sulkeutuu huomenna, perjantaina, illalla.

Aiemmin tänään uutisoimme belgialaislehti Het Laatste Nieuwsin tietojen pohjalta, että Genkin keskikenttäpelaaja Sander Berge on lähellä siirtoa Valioliigan nousijajoukkueeseen. Norjalaislupauksesta liikkuu jo sosiaalisessa mediassa kuva, jossa hän on Wilderin vierellä.

Lehtitietojen mukaan Sheffield United tavoittelee myös hollantilaishyökkääjä Richairo Živkovićia, joka edustaa tällä hetkellä kiinalaista Changchun Yataita, sekä kreikkalaistoppari Panagiotis Retsosia, joka pelaa saksalaisessa Bayer Leverkusenissa.

Wilder ei kuitenkaan iltapäivän lehdistötilaisuudessa halunnut sanoa, onko mikään diileistä lähellä maaliviivaa.

Sen sijaan hän vakuutti jyrkästi, että legendahyökkääjä Billy Sharp ei ole lähdössä seurasta, vaikka onkin jäänyt tällä kaudella vähälle peliajalle.

– Uskomme, että saamme kolme diiliä valmiiksi, ja teemme töitä sen eteen. Se on tietty vaikeaa, mutta niin me odotimmekin, kommentoi Wilder.

Blades-luotsin mukaan uudet pelaajat esitellään, kunnioituksesta heidän nykyisiä seuroja kohtaan, vasta kun kaikki on valmista.

Artikkeli päivitetty 30.1.2020 klo 14.29: Lisätty maininta Retsosista.